Ukategorisert

Nattåpent og pågående selgere

Dagens narkotikapolitikk medfører nattåpent og pågående selgere.

TV2 har de siste dagene fokusert på narkotikaomsetningen som er på Karl Johan i Oslo. Som seere har vi fått sett nokså åpenlyst omsetning av narkotika, men tenk på alt vi ikke ser – alt som ikke er fanget opp av TV2s redaksjonelle stab!

Ettersom politikerne har valgt en restriktiv linje, er resultatet et enormt svart marked. Politikerne kan gjennom vedtak regulere størrelsen på det svarte markedet. Stortinget har valgt illegal omsetning av narkotika gjennom forbudslinjen og det verste er at denne linjen historisk har hatt bred tilslutning.

Comments are closed.

Verdt å lese fra Liberalerens arkiv

  • Konkurranseutsetting er ikke privatiseringKonkurranseutsetting er ikke privatisering
    Konkurranseutsetting er ikke privatisering, uansett hva rødgrønne politikere hevder.
  • Fra Karl Marx til Mont PèlerinFra Karl Marx til Mont Pèlerin
    Etter et lengre opphold i Russland etter revolusjonen, begynte illusjonene til leninisten Max Eastman å rakne. Senere i livet endte han opp som frimarkedstilhenger og markant kritiker av kollektivistiske ideologier.
  • Borgerlønn til alle?Borgerlønn til alle?
    Kan borgerlønn til alle være en god idé? Og hva skiller det fra Milton Friedmans forslag om negativ skatt?