Ukategorisert

Norsk Tipping peiser på

Mens et stort politisk flertall har gjort mye for å hindre at norske spillere bruker utenlandske nettselskap, får det statlige selskapet Norsk Tipping stor frihet til å lokke penger fra deg og meg.

Norsk Tipping har lansert et nytt spill, Nabolaget.

Nå vil tilhengerne av enerettsmodellen helt sikkert påstå at det brede tilbudet til Norsk Tipping er med på å forhindre spill hos utenlandske selskap. Et rikt utvalg gir mindre omsetning hos aktører som ikke er velsignet av politikerne. Den påstanden stemmer trolig, men mye av argumentasjonen mot en ny spillpolitikk med konkurranse er sosialpolitiske argument. Denne argumentasjonen henger ikke på greip satt opp mot alle spillene Norsk Tipping nå tilbyr i det norske markedet.

Forskjellene mellom utenlandske spillselskap og Norsk Tipping for kundene blir mindre og mindre. Om litt tid vil forskjellene knapt nok være synlig om det statlige selskapet fortsetter å utvikle porteføljen.

De sosialpolitiske argumentene for Norsk Tipping faller med omfattende drift. Og nå er Norsk Tipping en gigantisk kloss med et rikt utvalg av spill. Fredag er det klart for Nabolaget i regi av staten.

Mest lest

Arrangementer