Ukategorisert

Heidi deltar i Debatten

Heidi Nordby Lunde, én av politikerne som i mange år har forsvart retten til søndagsåpne butikker, deltar i Debatten på NRK1 torsdag kveld.

Det er to tema i kveldens debatt, søndagsåpne butikker og politireformen. Nordby Lunde deltar i den delen av sendingen som handler om søndagsåpne butikker.

På slutten av 90-tallet ble Forbrukere for Valgfrihet etablert, en underskriftskampanje for økt frihet og protest mot Brustadbua. Heidi Nordby Lunde, nå stortingsrepresentant for Høyre, og Liberalerens egen Bent Johan Mosfjell var sentrale personer i kampanjen. Retten butikkeierne har til å ha åpent er altså ikke en ny sak for liberalister, selv om både regjeringen og mediene har oppdaget saken om søndagsåpne butikker.

I dag heier vi på Heidi Nordby Lunde i Debatten!

Mest lest

Arrangementer