Ukategorisert

Gina Ihasee: Vil du bli kjent med personen bak tallet?

Organisasjon for Samhold og Kultur ønsker velkommen til prosjekt «Personen bak tallet» som vil finne sted i Kjelleren på Litteraturhuset i Oslo lørdag 28 februar.

Av Gina Ihasee, Organisasjon for Samhold og Kultur

I dag forbinder dessverre mange ordet asylsøker med noe negativt. Dette ønsker vi å endre. En asylsøker er mer enn bare et tall i rekken og det ligger mye mer til menneskene som er asylsøkere. Vi ønsker derfor å invitere til et arrangement hvor tre asylsøkere kommer for å fortelle om sine respektive liv med fokus på deres reise og deres historie. Etter endt foredrag vil det være en spørsmålsrunde hvor det åpnes for spørsmål fra publikum til talerne. Det vil så bli servering av mat, tid for sosialisering og mulighet for stiftelse av bekjentskap.

Vi håper at dette arrangementet vil bidra til å endre manges oppfatning av hva det vil si å være en asylsøker og se på de som en ressurs i Norge fremfor en ubeleilighet. I tillegg til potensialet som ligger hos disse menneskene i form av kunnskap, sitter mange også på en gullgruve av informasjon om sine land, kulturer og ikke minst verdifull individuell livserfaring. Ved å dele dette med det norske folket håper vi at vi kan bidra til et mer inkluderende mangfold i Norge. Følg med på denne siden for presentasjoner av de tre forskjellige talerne som vil bli lagt ut fortløpende frem til prosjektdagen den 28.02.

Vi har disse målene for denne kvelden; Stiftelse av bekjentskap og utveksling av kunnskap og livserfaring.

NB! Det er kun plass til 60 stk i Kjelleren på Litteraturhuset, så husk å meld dere på her.

Eventet på Facebook

PÅMELDING ER BINDENDE!

Til info; Alt vil foregå på engelsk.

Velkommen!

2 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Lene Johansen
Admin
7 years ago

Jeg vil definitivt anbefale Liberalerens lesere å komme. Iyad el-Baghdadi, også kjent som den libertarianske muslimen, er en av talerne. Han var også en av talerne på Oslo Freedom Forum. Han flyttet til Oslo for to uker siden og han er et svært godt tillegg til det libertarianske miljøet her i byen. Han har spennende prosjekter på gang for de som er opptatt av Midtøsten.

Pleym
Pleym
7 years ago

Enig med Lene. Her kan du lese hva Oslo Freedom Forum skrev om ham: https://oslofreedomforum.com/speakers/iyad-el-baghdadi

Og her kan du se «The Arab Spring Manifesto»: https://oslofreedomforum.com/talks/the-arab-spring-manifesto

Fra arkivet