Ukategorisert

Gina Ihasee: Vil du bli kjent med personen bak tallet?

Organisasjon for Samhold og Kultur ønsker velkommen til prosjekt «Personen bak tallet» som vil finne sted i Kjelleren på Litteraturhuset i Oslo lørdag 28 februar.

Av Gina Ihasee, Organisasjon for Samhold og Kultur

I dag forbinder dessverre mange ordet asylsøker med noe negativt. Dette ønsker vi å endre. En asylsøker er mer enn bare et tall i rekken og det ligger mye mer til menneskene som er asylsøkere. Vi ønsker derfor å invitere til et arrangement hvor tre asylsøkere kommer for å fortelle om sine respektive liv med fokus på deres reise og deres historie. Etter endt foredrag vil det være en spørsmålsrunde hvor det åpnes for spørsmål fra publikum til talerne. Det vil så bli servering av mat, tid for sosialisering og mulighet for stiftelse av bekjentskap.

Vi håper at dette arrangementet vil bidra til å endre manges oppfatning av hva det vil si å være en asylsøker og se på de som en ressurs i Norge fremfor en ubeleilighet. I tillegg til potensialet som ligger hos disse menneskene i form av kunnskap, sitter mange også på en gullgruve av informasjon om sine land, kulturer og ikke minst verdifull individuell livserfaring. Ved å dele dette med det norske folket håper vi at vi kan bidra til et mer inkluderende mangfold i Norge. Følg med på denne siden for presentasjoner av de tre forskjellige talerne som vil bli lagt ut fortløpende frem til prosjektdagen den 28.02.

Vi har disse målene for denne kvelden; Stiftelse av bekjentskap og utveksling av kunnskap og livserfaring.

NB! Det er kun plass til 60 stk i Kjelleren på Litteraturhuset, så husk å meld dere på her.

Eventet på Facebook

PÅMELDING ER BINDENDE!

Til info; Alt vil foregå på engelsk.

Velkommen!

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer