Ukategorisert

Søndagshandel til høsten 2017?

Dersom regjeringen på en eller annen måte får tilslutning i Stortinget om retten til å ha butikkene åpne på søndager, har Senterpartiet nå lovet å fjerne denne retten dersom partiet er en del av et nytt flertall etter valget i 2017.

–Hvis ikke Høyre, Frp og Venstre har flertall høsten 2017, er Senterpartiet klare plan å gjøre om et vedtak om full søndagshandel, sier leder Trygve Slagsvold Vedum til Vårt Land.

Dermed bør det være enda viktigere for regjeringen å få til søndagsåpne butikker. La frihet råde et par år og en stor del av befolkningen vil se fordelene med søndagsåpne butikker.

Den 1. april 2003 ble åpningstidsloven opphevet. I denne liberaliseringen fjernet Stortinget åpningstidsreguleringer. Få seriøse aktører har reagert negativt på økt frihet for eierne og forbrukerne. Den samme effekten vil søndagsåpne butikker ha, noe det er mulig å se fra steder som er definert som turiststed av ulike fylkesmenn.

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer