Ukategorisert

Kanskje konfliktens viktigste innlegg

Det viktigste innlegget i Norwegian-konflikten kommer muligens fra piloten Willy Westhagen.

Parat har til nå skrytt av samholdet og alle fullmaktene de har fått fra medlemmene. Det er flere ganger nevnt, også i debatter i sosiale medier, at kun en håndfull piloter støtter Norwegian-ledelsen. Det har vært publisert intervju med piloter som støtter Bjørn Kjos, blant annet på NRK, men intervjuobjektene har ikke stått frem med navn. Dermed har foreningen hatt troverdighet i påstanden om nærmere hundre prosent oppslutning om streiken.

Nå har piloten Willy Westhagen publisert et innlegg på Facebook.com. I innlegget skryter han av Bjørn Kjos og ber toppsjefen stå på i kampen mot misnøyegeneralene med tvilsomme hensikter.

VG har publisert Facebook-innlegget.

Vi vet fra andre debatter, at fagbevegelsen ikke har så stor oppslutning som tillitsmannsapparatet skryter av. Hvorfor skal det være annerledes denne gangen?

Kanskje kan Willy Westhagen være den som inspirerer andre piloter til å stå frem med navn. Det fortjener Norwegian og Bjørn Kjos. Som Westhagen så godt har skrevet i innlegget; Norwegian er Bjørn Kjos – Bjørn Kjos er Norwegian – vi er Norwegian.

Mest lest

Arrangementer