Ukategorisert

Kanskje konfliktens viktigste innlegg

Det viktigste innlegget i Norwegian-konflikten kommer muligens fra piloten Willy Westhagen.

Parat har til nå skrytt av samholdet og alle fullmaktene de har fått fra medlemmene. Det er flere ganger nevnt, også i debatter i sosiale medier, at kun en håndfull piloter støtter Norwegian-ledelsen. Det har vært publisert intervju med piloter som støtter Bjørn Kjos, blant annet på NRK, men intervjuobjektene har ikke stått frem med navn. Dermed har foreningen hatt troverdighet i påstanden om nærmere hundre prosent oppslutning om streiken.

Nå har piloten Willy Westhagen publisert et innlegg på Facebook.com. I innlegget skryter han av Bjørn Kjos og ber toppsjefen stå på i kampen mot misnøyegeneralene med tvilsomme hensikter.

VG har publisert Facebook-innlegget.

Vi vet fra andre debatter, at fagbevegelsen ikke har så stor oppslutning som tillitsmannsapparatet skryter av. Hvorfor skal det være annerledes denne gangen?

Kanskje kan Willy Westhagen være den som inspirerer andre piloter til å stå frem med navn. Det fortjener Norwegian og Bjørn Kjos. Som Westhagen så godt har skrevet i innlegget; Norwegian er Bjørn Kjos – Bjørn Kjos er Norwegian – vi er Norwegian.

Comments are closed.

Fra arkivet

 • Selve boken om Berlinmurens fallSelve boken om Berlinmurens fall
  Hvis du vil lese noe intenst spennende og faglig solid om Berlinmuren siste dager, trenger du ikke lete videre.
 • Telling vi ikke likerTelling vi ikke liker
  Samfunnet har tatt inspirasjon fra dyrene i eventyret om den tellende geitekillingen. Lar du deg forbanne over å bli telt?
 • Med samme begrunnelseMed samme begrunnelse
  Liberalister har alltid forsvart utsatte minoriteter, enten de er homofile eller religiøse fundamentalister. De er alle individer med like rettigheter.
 • Verdens mest berømte kvinneVerdens mest berømte kvinne
  Inger Merete Hobbelstad har skrevet en mangesidig biografi om den britanniske monarken med innblikk i historie, politikk og samfunnsliv.
 • Fremtiden verken kan eller bør planleggesFremtiden verken kan eller bør planlegges
  Offentlige myndigheter er uegnet til å planlegge fremtiden. Noen ganger er offentlig intervensjon giftigere enn en slange. Derfor bør markedet reguleres minst mulig.
 • Storflyplassen som ble et kaosStorflyplassen som ble et kaos
  Byggingen av Berlins nye flyplass skulle bevise at offentlig sektor kunne takle store prosjekter bedre enn den private.
 • Hva har hjemmelaget syltetøy og akupunktur til felles?Hva har hjemmelaget syltetøy og akupunktur til felles?
  Hvordan vet vi hva som er svindel og hva som ikke er det? Hva er det som gjør at noe løgn bør straffes, men ikke annen type løgn?