Ukategorisert

Politikerne bør gripe inn

Politikerne bør ta debatten om Forsvaret skal få lov til å bruke penger på reklame, reklamesnutter som forteller folket om hvorfor vi har et forsvar.

Bør Forsvaret få bruke skattefinansierte penger på politisk reklame? Det spørsmålet bør politikerne og spesielt politisk ledelse i Forsvarsdepartementet stille. I Norge er politisk reklame på fjernsyn ulovlig!

Julie Eliassen Brannfjell mener Forsvaret driver emosjonell manipulasjon på skattebetalernes regning – for å overtale oss til å bruke enda flere skattepenger på Forsvaret. Hun har sett én av omdømmefilmene på kino og har skrevet om det på nettstedet til Minerva.

Informasjonsarbeid for å få mennesker til å velge Forsvaret som arbeidsplass er mulig å forsvare, men merkevarebygging for å sanke oppslutning til dagens modell med økte bevilgninger er problematisk.

–Skattepengene mine går nå med til å overtale meg til å støtte bruken av enda flere skattepenger på Forsvaret, ifølge artikkelen publisert på Minerva. Dersom dette er korrekt bør politikerne gripe inn!

Tags:

Mest lest

Arrangementer