Ukategorisert

Poker i spørretimen

Liberalisering av poker blir ett av spørsmålene i spørretimen på onsdag.

Selv om Norge har fått en ny politikk på poker, er politikken langt unna betegnelsen liberal. Stortingsflertallet burde gått mye lengre. Den nye loven trådte i kraft ved årsskiftet.

Den nye politikken har fått Rigmor Aasrud (AP) til å stille spørsmål til kulturministeren:
«Regjeringen har åpnet for at det kan arrangeres poker-NM i Norge. Det kreves at en ideell organisasjon får lisens og at disse får 2,5 prosent av en omsetning på maksimalt 50 mill. kroner, mens spilloperatøren skal ha det dobbelte. Ifølge avisen Vårt Land har alle som har søkt, knyttet til seg et selskap som er registrert på skatteparadiset Isle of Man, og selskapet vil bruke poker-NM til å rekruttere spillere til internasjonale turneringer. Er dette en villet politikk fra regjeringens side?»

Mest lest

Arrangementer