Ukategorisert

Norgesmesterskap i Norge

Det blir norgesmesterskap i poker i Norge høsten 2015. Lotteritilsynet har gitt tillatelse til Blodkreftforeningen.

Det er Stortinget som har sørget for at poker blir en lovlig aktivitet i Norge, selv om politikerne har vedtatt strenge restriksjoner på aktiviteten.

Global Poker Tours vil stå for arrangementet i samarbeid med Norsk Pokerforbund. Blodkreftforeningen vil få inntekter som veldedig organisasjon.

–Vi er stolte og glade over å kunne samarbeide med verdens største og beste pokerarrangør, Global Poker Tours, om å arrangere det første lovlige norgesmesterskapet i poker på norsk jord. Vi jobber for det vi mener er det beste for norske pokerspillere og det at Global Poker Tours er med gjør at vi kan tilby et arrangement i verdensklasse for norske pokerspillere til høsten. Vi gleder oss nå til en turnering av internasjonalt kaliber, samtidig som det bringer inn penger til et veldig godt formål. Poker er en tankesport på høyde med bridge og sjakk og de beste spillerne har mange tusen timers trening bak seg, så vi håper å få se mye god poker på norsk jord til høsten, sier Sigurd Eskeland, leder i Norsk Pokerforbund, , ifølge forbundets eget nettsted.

Uten FrP i regjeringen, ville norgesmesterskapet trolig gått av stabelen i utlandet også de neste årene. Høyre ønsket for eksempel at poker skulle være ulovlig så sent som i mai 2013.

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer