Ukategorisert

Vil ta urinprøver av barn på barneskolen

Forslaget er så dårlig, at det er kvalmende å omtale det. Urintesting av barn, for å forebygge bruk av narkotika, er forkastelig.

Etter påske vil årsmøtet i Bergen FrP behandle et forslag som åpner for urintesting av barn og ungdom ned til tolv år, ifølge BT.no.

Det Bergen FrP bør gjøre, selv om resultatet av et sånt arbeid muligens ikke vises i programmet for neste periode, er å debattere hva som bør være hovedregelen for aksjoner av denne typen. I en prinsipiell debatt bør man kunne bruke eksempler som rammer politikerne som diskuterer prinsippene. Gode eksempler, for eksempel urintesting av FrP-medlemmer i bystyret eller på Stortinget, bør gi et sluttresultat som er i tråd med det vernet vi forventer at politikerne gir borgerne.

Hovedregelen for aksjoner skal være mistanke mot én person eller bestemte personer. Verre enn det bør det ikke være, heller ikke for Bergen FrP.

Comments are closed.

Verdt å lese fra Liberalerens arkiv

  • Storflyplassen som ble et kaosStorflyplassen som ble et kaos
    Byggingen av Berlins nye flyplass skulle bevise at offentlig sektor kunne takle store prosjekter bedre enn den private.
  • I møte med fiendenI møte med fienden
    Jeg har sett en svært god film om amerikanske høyreekstreme. Jeg deler her noen av mine tanker.
  • Fritt kjøtt!Fritt kjøtt!
    Labkjøtt. Kunstig kjøtt. Syntetisk kjøtt. In vitro-kjøtt. Alternativt kjøtt. Etisk kjøtt. Eller bare framtidens “kjøtt”?