Ukategorisert

Oslo FrP er en garantist mot eiendomsskatt i Oslo

I motsetning til Bergen FrP skal FrP i hovedstaden være en garantist mot eiendomsskatt.

Det nærmer seg kommunevalgkamp. Eiendomsskatt blir ett av temaene for politikerne. Liberaleren har allerede skrevet at Liv Røssland (FrP), finansbyråd i Bergen, mener det er umulig å drive Bergen uten eiendomsskatt. I Oslo skal Fremskrittspartiet være en garantist mot eiendomsskatt, ifølge bystyremedlem Aina Stenersen.

Nei til eiendomsskatt fra Aina Stenersen.
Nei til eiendomsskatt fra Aina Stenersen.

–I Oslo er det ikke eiendomsskatt. Vi har vist gjennom mange år at vi kan levere gode tjenester uten eiendomsskatt. Det er en usosial skatt som ikke tar hensyn til inntekten din, bare hva du eier, og vi ønsker heller å kutte i det som ikke er kommunens primæroppgaver, sier Aina Stenersen til Liberaleren.

Stenersen mener vi trenger politikere som tør å prioritere.

–En stemme på Frp i Oslo er en garanti mot eiendomsskatt, avslutter Stenersen.

Ulikt budskap
Liberaleren liker politikere som vil ha så lav skatt som mulig. Budskapet til Aina Stenersen burde også blitt frontet av Liv Røssland i Bergen FrP.

Mest lest

Arrangementer