Ukategorisert

Mange politikere har tilleggsinntekter

Politikere som nå kritiserer Arbeiderpartiets Hadia Tajik for honoraret hun fikk for utviklingen og arbeidet med serien På bortebane, bør ha rent mel i posen.

Venstres Trine Skei Grande er svært kritisk til honoraret som Tajik har fått, ifølge VG.

Det er VG som har «avslørt» at Hadia Tajik fikk lønn for arbeidet med serien. Hun har ifølge artikler mottatt 157 500 kroner.

At en person får lønn får en jobb personen gjør bør være i tråd med alle gode prinsipp på Stortinget. Det kryr av politikere som på ulike tidspunkt i en politisk karriere mottar tilleggsinntekter, og det er ikke alle som gir pengene bort til veldedige formål. Og det bør være helt greit!

Mer På bortebane
På bortebane var et nytt konsept som NRK sendte før jul. Serien ble godt mottatt og er nominert til Gullruten i kategorien Beste nye programserie.

I tre de tre delene som ble sendt undersøker Hadia Tajik svært interessante politikkområder som dødsstraff, aktiv dødshjelp og utdanning. Hver episode er 40 minutt, men det er lenge nok til at programlederen får gå i dybden i viktige spørsmål.

På bortebane er en serie du bør se! Den ligger ute på NRK.no.

Det er allerede klart at serien fortsetter med KrF-leder Knut Arild Hareide og kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen (H). De neste episodene kommer på TV til høsten.

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer