Ukategorisert

Landsmøtedeltaker delte interessante erfaringer

På Høyres landsmøte søndag formiddag var det debatt, blant annet om Det norske forsvaret.

Under debatten var det mange tradisjonelle innlegg, innlegg som tar opp det vi har hørt før fra Høyre-politikere. Jonas P. Ludvigsen var et herlig unntak. Han fortalte om sin erfaring med førstegangstjenesten, og mener han har manglende kunnskaper selv om tjenesten ble gjennomført.

For å forklare innlegget med få ord, kan vi si at Jonas tok opp at det hjelper ikke med nye uniformer og bra utstyr om soldater ikke blir lært det de skal lære i løpet av tjenestetiden.

Jonas P. Ludvigsen er ingen liberalist og ønsker ikke å avskaffe verneplikten. Han er for tvang, også når det gjelder førstegangstjenesten.

Jonas P. Ludvigsen med et godt innlegg på landsmøtet, selv om han er uenig med Liberaleren. (Foto: Høyres sending fra landsmøtet)
Jonas P. Ludvigsen med et godt innlegg på landsmøtet, selv om han er uenig med Liberaleren. (Foto: Høyres sending fra landsmøtet)

Tidligere forsvarssjef Sverre Diesen har uttalt følgende om verneplikten: «Det er min store bekymring at vi kaster bort store beløp på noe som ikke virker».

Jonas P. Ludvigsen bekreftet påstanden på en god måte under Høyres landsmøte, i alle fall for oss som er mot bruk av tvang.

Tags:

Mest lest

Arrangementer