Ukategorisert

Flere reguleringer?

Matvarebransjen er ett av temaene i Stortingets spørretime på onsdag.

Det er Arbeiderpartiets Knut Storberget som har sendt inn skriftlig spørsmål til landbruks- og matministeren. Det er lov å frykte at en del politikere roper etter nye reguleringer for matvarebransjen. Det skal bli interessant å høre svaret til Sylvi Listhaug (FrP), én av de liberale i regjeringen.

Storbergets spørsmål:
«Konkurranseforholdene i dagligvarebransjen er ikke blitt bedret de siste to årene. Aftenposten skriver 7. mai 2015 om avkastning for de store aktørene i dagligvaremarkedet på opp imot 14 prosent. Landbruks- og matministeren har flere ganger tatt til orde for mer konkurranse og rimeligere matvarer. Så langt har regjeringen ikke presentert tiltak for å bedre konkurransen. Mener statsråden det er behov for å gjøre noe, og hvilke tiltak vurderer regjeringen?»

Tags:

Mest lest

Arrangementer