Ukategorisert

Noen butikkeiere lar søndag være hviledag

Fra 15. mai til og med 1. september kan butikkene i Nordkapp holde åpent på søndager ettersom Fylkesmannen i Finnmark har gitt Nordkapp og Honningsvåg turiststed-status.

På søndag var den første søndagen en kolonialbutikk hadde åpent i Honningsvåg i år. To av konkurrentene hadde stengt. Den ene konkurrenten starter med søndagsåpen butikk 14. juni, mens den andre kommer til å holde stengt hver søndag. I Honningsvåg er det tre kolonialbutikker, nemlig Rema 1000, Rimi og Joker. Det var Rema 1000 som hadde åpen på søndag.

Nordkapp kommune er et glimrende eksempel på at eiernes rett til å holde åpent går hånd i hånd med verdiene til rødgrønne politikere, pluss KrF. Selv om butikker kan ha åpent på søndag, skiller dagen seg ut fra resten av uken.

Mest lest

Arrangementer