Ukategorisert

Bruk mindre penger!

Finansminister Siv Jensen får nå en rapport fra et utvalg som vil bremse bruken av penger.

Regjeringen har økt bruken av oljepenger med 22 milliarder kroner både i 2014-budsjettet og 2015-budsjettet, ifølge Aftenposten som omtaler rapporten finansministeren får overlevert fra utvalgets leder, Øystein Thøgersen.

Øystein Thøgersen er professor ved Norges Handelshøyskole.

Bruk av ekstremt med penger er ikke bare et problem regjeringen har. Alle stortingspartiene har brukt mye penger i sine budsjettforslag. Stortingspolitikerne har dermed velsignet en oljedopet økonomi.

Til tross for alle skatter og avgifter staten tar inn etter politiske vedtak, må den norske modellen ha hjelp fra petroleumsnæringen for å få hjulene til å gå rundt. Det er sykt!

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer