Ukategorisert

Kloke ord fra Oslo-ordføreren

At Grand Café i Oslo stenger døren i høst, er en sak som opptar mange. Ordfører Fabian Stang (H) kommer med gode refleksjoner på Facebook.com.

–Jeg ser at mange reagerer med både skuffelse og sorg på nyheten om at ærverdige Grand Café skal legges ned. Kanskje ikke så rart siden den er en del av Oslos sjel. Som du ser av saken jeg har lenket til skjedde det samme i 2003. Da kom det nye eiere inn og fortsatte driften. Hva som nå vil skje er helt i det blå, men det som er sikkert er at det ikke er mulig å drive en café som taper penger nesten hver eneste dag, uansett hvor gammel den er og hva den heter. Vi må innse at ting kommer og går. Heldigvis er vi så privilegert i denne byen at for hver restaurant vi mister får vi mange nye, selv om jeg også må innrømme at Grand er spesiell, har Oslo-ordføreren skrevet på Facebook.com.

Tags:

Mest lest

Arrangementer