Ukategorisert

Motstand mot tv-skatten

Det er urettferdig at mennesker med fjernsynsmottaker må betale skatt for å finansiere den politiske vedtatte konstruksjonen NRK.

En ny undersøkelse Ipsos MMI har utført på oppdrag for Dagbladet viser at 37 prosent av den norske befolkningen er imot lisensen. Tallene er basert på 1007 intervjuer på nettet i perioden 17. – 25. juni 2015, ifølge dagbladet.no.

Det statlige selskapet mottar penger gjennom skatt fra mennesker som ikke bruker NRKs tv-kanaler og tjenester for øvrig. Urettferdig, veldig urettferdig. Og ulogisk!

Med nåværende sammensetning av Stortinget vil NRK i overskuelig fremtid bli finansiert av skatt. Politikerne kan komme til å endre lisensen, men det er skattefinansierte penger som skal videreutvikle det statlige selskapet som har enorme konkurransefortrinn sammenlignet med private aktører.

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer