Ukategorisert

Blir stadig større målt i antall medlemmer

Liberalistene er nå det største politiske partiet uten folkevalgte representanter i offentlige organ, ifølge en pressemelding partiet har publisert.

Liberalistene har passert Piratpartiet i antall medlemmer og har nå 516 medlemmer. Noen vil påstå av 516 medlemmer er lite sammenlignet med store idrettslag, politiske konkurrenter eller andre landsdekkende organisasjoner. Det er likevel viktig å huske at vi snakker om et konsekvent liberalistisk politisk parti. Befolkningen i Norge har ingen tradisjoner med å slutte opp om frihetsforkjempere og politikere som forsvarer den private eiendomsretten.

Liberalistene ble lansert i oktober 2014. Partiet ble raskt landsdekkende, altså med organisasjon i alle fylkene. Liberalistene stiller til valg i Oslo i år.

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer