Ukategorisert

Kinodrift kommer ikke fra himmelen

Hvorfor skal eiere av svømmebasseng og kinoer få ha åpent på søndager?

Framtiden i våre hender har delt plakaten «Ja til søndagsåpne» i sosiale medier. På plakaten blir det ramset opp en rekke ting som bør være tilgjengelig på søndager. Plakaten er et mottrekk mot reel valgfrihet og fokus på eiendomsretter som liberalister har båret frem i debatten om søndagsåpne butikker.

Det er bare det, at mye av det som blir ramset opp på plakaten trenger bemanning. Hvorfor skal en kino få ha åpent på søndag når Rema 1000 må ha stengt?

Det er forfatter Øystein Hauge som står bak budskapet som er trykket på plakaten.

For ordens skyld; Framtiden i våre hender er ikke prinsipielt motstander av søndagsåpne butikker. Organisasjonen har havnet på NEI-siden på grunn av miljøargumentene, argument det er mulig å bruke mot både søndagsåpne kinoer og svømmebasseng.

Mest lest

Arrangementer