Ukategorisert

Radioreklame i valg 2015

FrP har kjøpt de første spottene med radioreklame i forbindelse med valg 2015. P4 har i dag sendt radioreklame for FrP om partiets standpunkt når det gjelder flyktninger.

Om budskapet og saken er god eller dårlig lar vi vær å kommentere i denne artikkelen. Men at politikerne og de politiske partiene kan kjøpe radioreklame uten at de får lov å kjøpe TV-reklame er verdt noen ord. Det er en uakseptabel forskjellsbehandling mellom aktører som finansierer driften ved hjelp av reklame.

Hvorfor skal TV-reklame være forbudt mens radioreklame er tillatt?

Stortingsflertallet bør sørge for at dette er den siste valgkampen der TV-kanalene blir utelukket fra et marked med kjøpesterke aktører. Å tillate TV-reklame betyr like konkurransevilkår, men er også et spørsmål om ytringsfrihet.

Ja til like konkurransevilkår, og ja til ytringsfrihet!

Mest lest

Arrangementer