Ukategorisert

Ber medlemmene melde seg ut. Tull!

Asta B. Håland ber medlemmene i Amnesty om å melde seg ut av organisasjonen.

Mens liberalere mener Amnesty har forstått problematikken, konkluderer Håland med at halliker og andre profitører har vunnet frem i Amnesty. Hun tenker selvfølgelig på vedtaket i Amnesty International der rådsmøtet vedtok at organisasjonen er motstander av forbud mot kjøp og salg av sex.

I motsetning til liberalister bruker ikke Amnesty eiendomsrettigheter i argumentasjonen. Amnesty International mener sexarbeidere blir utsatt for vold og diskriminering med forbud, og det er gode argument mot kriminalisering av mennesker som tar frie valg.

Asta B. Håland i Ottar ber mennesker melde seg ut av Amnesty i et innlegg som er på trykk på Aftenbladet.no.

Det er et godt tegn når Ottar-kvinner reagerer. Standpunktet til Amnesty International er fornuftig!

Mest lest

Arrangementer