Ukategorisert

Bruker Netflix som eksempel

Vegard Martinsen, godt kjent for Liberalerens lesere som leder av Det Liberale Folkepartiet, bruker en artikkel om Netflix som eksempel på hvorfor liberalister vil ha en mindre politisk styring.

Artikkelen om veksten til Netflix er hentet fra Side3. I artikkelen kommer det frem at veksten til film- og seriegiganten er i ferd med å knuse piratene.

Vegard Martinsen har grepet fatt i hovedpoenget i artikkelen, nemlig at god tilgang på lovlige aktører gir illegale aktører enorme utfordringer – heldigvis!

–Folk foretrekker virkelig enkle lovlige løsninger, som denne artikkelen viser. Men når det lovlige blir mer og mer komplisert, slik det vanlige arbeidslivet blir med arbeidsmiljølov, byråkrati, nærmest tvungne tariffavtaler, skatter og avgifter, flykter folk over i det ulovlige med svart arbeid, skatteunndragelser og momssvindel, har Martinsen skrevet i innlegget på Facebook.com.

–For å bekjempe svart arbeid etc. må det lovlige arbeidslivet forenkles kraftig, Men politikerne gjør det motsatte, de gjør arbeidslivet mer komplisert, samtidig som de skjerper kontrollene. Dette er svært skadelig på sikt, ifølge Martinsen.

Og ja; Vegard Martinsen har helt rett.

Mest lest

Arrangementer