Ukategorisert

500 stemmer er målsetningen til Liberalistene

Vegard Ottervig, sentralstyremedlem i Liberalistene, er misfornøyd med Liberalerens omtale av partiets skolevalgresultat som ble presentert tirsdag kveld.

Liberaleren synes ikke 0,1 eller 1,1 prosent oppslutning i Oslo var imponerende. I kommentaren skrev vi at så få stemmer må være deprimerende for partiledelsen.

Liberalistene depper ikke, ifølge kommentarer Vegard Ottervig har postet på Liberaleren i forbindelse med artikkelen.

–Dette er et merkelig utspill fra Liberaleren. Liberalistene fikk 0,1 prosent av elevstemmene på landsbasis, men 1,1 prosent i Oslo, som er det eneste stedet partiet stiller i år. Dette er veldig bra for et helt nytt parti som står for konsekvent liberalisme, ifølge Ottervig.

–Vårt mål har alltid vært 2017-valget, så at vi i det hele tatt stiller i 2015 og får så mye som 1,1 prosent i Oslo i elevvalget er kun positivt. Vårt delmål for 2015 er å teste hvor mange stemmer det ligger an til i Oslo, og 500 stykker er målet, ifølge kommentarene til sentralstyremedlem Vegard Ottervig.

Mest lest

Arrangementer