Ukategorisert

Liberalistene like stor som Feministisk Initiativ

Feministisk Initiativ har gjennom drahjelp fra journalister fått et enklere løp enn frihetsforkjemperne i Liberalistene. Likevel er Liberalistene et like stort parti i hovedstaden.

Aftenposten offentliggjorde torsdag en meningsmåling der gruppen «andre» ble beskrevet i teksten. «Andre» består av Feministisk Initiativ, De Kristne, Liberalistene og Pensjonistpartiet. De tre første som ble nevnt fikk 0,5 prosent oppslutning, mens Pensjonistpartiet fikk 0,3 prosent.

Det er umulig å si med hundre prosent sikkerhet hvor mange stemmer 0,5 prosent utgjør. I miljøet blir både 750 og 1 000 nevnt. Skulle Liberalistene få 1 000 stemmer ved Oslo-valget, vil det være et godt resultat.

Tenk deg; det kryr egentlig av Bent Johan Mosfjell-er i Oslo. Herlig!

Målsetningen til Liberalistene er 500.

Mest lest

Arrangementer