Ukategorisert

Millionbeløp til Arctic Race of Norway i 2016

Politikere fra regjeringspartiene lekker som ei sil for å gjøre et så godt valg som mulig.

Ja Høyre og FrP gjør som alle de andre regjeringspartiene har gjort i nyere tid, nemlig kjøper oppslutning med skattefinansierte penger. På lørdag kveld lovet regjeringen penger fra staten til Arctic Race of Norway i 2016.

I statsbudsjettsammenheng er 15 millioner kroner veldig lite penger, men det er penger betalt av befolkningen i form av skatter og avgifter. Det er beklagelig at det er Høyre/FrP-regjeringen som påfører staten økte kostnader.

Torbjørn Røe Isaksen (H) skrev en bloggpost om budsjettlekkasjer da han var i opposisjon. Bloggposten burde vært spredt til dagens høyre- og fremskrittspartipolitikere.

Tags:

Mest lest

Arrangementer