Ukategorisert

FrP med frihetstekst

Slike tekster går rett hjem hos mange liberalister.

FrP har faktisk satt av en sentral plass på eget nettsted til frihet, en herlig tekst om frihet.

–Din frihet stopper der den innebærer at andre må gi avkall på sin. Hvis din frihet avhenger av tvang for andre, er det ikke frihet. Skatt er en slik ufrihet og bør derfor begrenses i størst mulig grad. Statens omfang bør begrenses til det mest nødvendige, ifølge frihetsteksten på www.Frp.no.

Skribenten, som har vært FrP-politiker, kjenner seg litt nyforelsket igjen. Eller; det varte ikke så lenge. Det kryr av FrP-politikere som ikke fronter frihet i veldig stor grad. Det er uansett godt å se et stort politisk parti markedsføre frihet på denne måten.

Les teksten! God helg, og bruk friheten slik du mener det er best!

Tags:

Mest lest

Arrangementer