Ukategorisert

Mye har skjedd på ett år

Liberalistene feirer 6. oktober som partiets bursdag, mens Liberaleren skrev om lansering 5. oktober 2014 – den dagen nettstedet til Norges nye liberalistiske parti åpnet.

Uansett dato, altså 5. eller 6. oktober, har det vært et innholdsrikt år for Liberalistene. Partiet har etablert seg i alle fylkene, hatt landsmøte, vedtatt vedtekter, prinsipp- og valgprogram og stilt til valg i Oslo. En del av tillitsmannsapparatet har markert seg i noen medier, og partiet har vært veldig aktiv på internett – blant annet på sosiale medier. Det er en stor ett-åring som har bursdag. Gratulerer med dagen!

I interne debatter i Liberalistene på sosiale medier er det litt vanskelig å tolke signalene fra medlemsmassen. Mange sentrale medlemmer deler Liberalerens holdning om at det er vanskelig å bli et stort liberalistisk parti i Norge. Det kan faktisk hende Liberalistene aldri får stor oppslutning ved valg, men kan være en premissleverandør til den politiske debatten.

Andre tror Liberalistene kan bli en maktfaktor, selv om få tror det skjer ved stortingsvalget i 2017. Det som uten tvil er en sannhet, er at FrP i regjering gir stor plass for et klart og tydelig parti til høyre i norsk politikk. Liberalistene har for tiden stor boltreplass!
HappyBirthday

Mest lest

Arrangementer