Ukategorisert

Lippestad på den politiske scenen

Det nye byrådet i Oslo ble presentert onsdag formiddag. Geir Lippestad og Inga Marte Thorkildsen er to av medlemmene i byrådet.

Geir Lippestad har gjennom medieoppslag og sosiale medier uttalt seg om politikk de siste årene. Nå får vi endelig se han i aksjon i en fremskutt posisjon som byråd for næring og eierskap.

Inga Marte Thorkildsen blir byråd for helse og sosiale tjenester. Et aldri så lite comeback for den tidligere SV-toppen.

Byrådet:
Byrådsleder, Raymond Johansen (Ap).
Finansbyråd, Robert Steen (Ap).
Næring og eierskap, Geir Lippestad (Ap).
Byutvikling, Hanna Marcussen (MDG).
Helse og sosial, Inga Marte Thorkildsen (SV).
Kunnskap og utdanning, Tone Tellevik Dahl (Ap)
Miljø og samferdsel, Lan Marie Guyen Berg (MDG).
Kultur, frivillighet og idrett, Rina Mariann Hansen (Ap).

Det nye byrådet har en stor jobb foran seg, spesielt med tanke på kritikken Arbeiderpartiet, SV og Rødt har rettet mot hvordan byen har blitt styrt.

Dette blir «artig»!

2 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Andreas
Andreas
6 years ago

Byråd? Respekterer du ikke at de anser seg selv som mye flottere enn det og kaller seg byregjering, så de kan ta titler til et nytt nivå? Jeg har i hvert fall tenkt å konsekvent kalle det byråd fremover nettopp derfor 🙂

trackback
6 years ago

[…] 22. oktober (men navnet er også stavet riktig i artikkelen). Bjørn Magne Solvik, Liberaleren 21. oktober. Nilas Johnsen, Alf Bjarne Johnsen, Sverre Holm-Nilsen, Frank Ertesvåg, VG 21. oktober. Erlend […]

Fra arkivet