Ukategorisert

Mange muslimer er flotte mennesker

De fleste muslimer ønsker å leve i fred sammen med medmennesker. Mange av dem har aldri vært i en moské, ifølge forfatter Walid al-Kubaisi.

Flertallet av norske muslimer er ikke spesielt religiøse, de er sekulære og de er motstandere av at man skal straffe dem som faller fra islam. Omtrent på samme måte som mange kristne nordmenn går i kirken i begravelser, konfirmasjon og dåp. Kristen ja, men likevel ikke spesielt tro mot egen religion.

Walid al-Kubaisi mener vi lever i en forvandlingstid der islam reformeres eller opplever sin undergang, ifølge P4.

Det er Integrerings- og mangfoldsdirektoratet som har gjennomført en undersøkelse som bør få mange borgere til å endre holdning.

Liberaleren er én av aktørene som har et positivt syn på mennesker. Vi er stolte av budskapet Muslimer er flotte mennesker, en artikkel publisert for snart ti år siden.

0 0 vurderinger
Vurdering
4 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Nina Hansvik
5 years ago

Dette stemmer med mitt inntrykk! Hege Storhaug har feil!

Erika Bergsrud
5 years ago

Ja, mange muslimer er flotte mennesker. Mange kristne er flotte mennesker. Mange hinduer er flotte mennesker. Men jeg må få lov å kritisere deres tro likevel!

Olinna Olsen
5 years ago

Jeg kjenner flere muslimer! Ingen av de er ekstreme! Jeg vet ikke hvem disse ekstreme er, men de er ingen av de jeg kjenner i vertfall! Kanskje det er mest i Oslo de ekstreme er! Hvem vet! Eller kanskje de bare lever i hodet til islamhaterne! Mange hater kristne og! Og jøder! Hvorfor dette hatet spør jeg meg ofte!

Eivind Knudsen
Eivind Knudsen
5 years ago

Mange muslimer er flotte mennesker. Mange kommunister er også flotte mennesker. Derfor bør vi, i toleransens navn, unnlate å kritisere kommunismen.
Og ennå er mor Nille en sten.

Verdt å lese fra Liberalerens arkiv