Ukategorisert

Bil i Debatten

Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen vil nok gjøre en del FrPere stolte i løpet av Debatten som går på luften klokken 21:30 på NRK1.

Han er én av gjestene som skal delta i Debatten om et bilfritt Oslo sentrum. I tillegg blir det spurt om bilens fremtid i løpet av den én time lange sendingen på fjernsynet.

Når det gjelder bil står Fremskrittspartiet sterkt, uten at partiets standpunkt nødvendigvis er spesielt liberalt. Det blir uansett artig å se Solvik-Olsen i debatt med politikere fra grønn side i Oslo-politikken.

Og de andre skal ha en god kveld for å slå Solvik-Olsen på bil!

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Ulf Tolfsen
Ulf Tolfsen
6 years ago

Alt for mye handeler om storbyer som har gode offentlige transport midler. Hva med flertalle som bor i utkanten uten gode tilbud? Bilen formet byene og vårt bomønster som nå umuliggjør god offentlig transport. Bor 3 km fra Fr.stad. Her går en buss lørdag og 0 på søndager. Sykle i regn snø og slaps på smal vei er umulig. Myndighetene tar heller ikke hensyn til paradigme skifter. Om 10år kjører bilene entenpå el, hydrogen eller co nøytralt bio drivstoff. Ladbare hybrid vil kombineres for kjøring i byer med bio drivstoff. Mao forurensningsfritt som åpner for lave utslipp og kjøring i… Read more »

Fra arkivet