Ukategorisert

Mer enn privatisering av månen

Jobben kan bli din, men det er knallharde krav for å kunne ha en realistisk målsetning om å få jobb.

Nei vi tenker ikke på jobb som politiker eller byråkrat i norsk offentlig sektor, selv om det kan være spennende nok. Dette er en divisjon opp sammenlignet med hva norsk forvaltning driver med til daglig.

Det er NASA som søker etter kandidater for nye oppdrag i verdensrommet. Artikkelen der godt kvalifiserte mennesker blir bedt om å ta kontakt ble publisert den 4. november, på nasa.gov.

Bortsett fra den evigvarende debatten om privatisering av månen, er det få liberalistiske debatter om romfart – i alle fall debatter Liberaleren har tilgang til. Uansett politisk grunnsyn; neste generasjons astronauter kommer til å bli satt opp på ekstremt spennende oppdrag!

Mest lest

Arrangementer