Ukategorisert

Elever ga inspirasjon til spørretimespørsmål

Trine Skei Grande (V) har brukt 10. klasse ved Åheim skole i Vanylven kommune som inspirasjon til spørsmålet hun stiller utenriksministeren i onsdagens ordinære spørretime.

Skei Grande ønsker svar på glemte kriser:
«Leger uten grenser identifiserer 10 glemte kriser i skoleprosjektet ’10 glemte kriser’. Jeg har besøkt 10. klasse ved Åheim skole i Vanylven kommune. De jobbet spesielt med fem av disse krisene. Elevene har jobbet godt med å finne frem til hvordan de glemte kriser kan håndteres, og gir sine anbefalinger til norske myndigheter. Hva vil utenriksministeren gjøre for å bidra til å øke fokuset på, og ikke minst adressere, de glemte kriser i verden, som Leger uten grenser løfter frem i sitt skoleprosjekt?»

Alle spørsmålene er lagt ut på Stortinget.no.

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer