Ukategorisert

Flertall for å snu mennesker på grensen

Stortinget vil om kort tid, om få dager, vedta en lov som sørger for at flyktninger må snu på Storskog for å returnere til Russland, ifølge VG.no.

Det er personer med gyldig opphold i Russland som vil bli snudd. Det var tirsdag morgen de parlamentariske lederne var invitert på møtet hos statsministeren.

Hvis det er kapasitet på Storskog til å utføre oppdraget og mennesker kan returnere til Russland uten problemer fra vår store nabo, skal situasjonen roe seg kraftig – i alle fall teoretisk.

2 452 kom til Norge i forrige uke og nær halvparten kom via grensestasjonen i Øst-Finnmark, ifølge tall fra NRK.no

Hittil i år har det kommet nær 24.400 asylsøkere til Norge.

Mye tyder på at kapasiteten i den norske velferdsstaten er begrenset til å håndtere mange tusen mennesker på «flukt».

0 0 vurdering
Vurdering
5 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Voodoo-king
Voodoo-king
5 years ago

Hva slags tull er dette? Et land på norges størrelse bør fint ha plass til minst 20 millioner innbyggere. Dette kunne jo også ha vært den naturlige størrelsen på befolkningen om ikke svartedauden hadde tatt knekken på opp mot 2/3 deler av befolkningen samt at utvandringen til amerika ikke hadde funnet sted. Det vil også utvilsomt være et gode om ekstrem sosialismen som gjennomsyrer hele den norske kulturen utvannes av konservativ islam i langt større grad enn den allerede har blitt gjort. Nasjonale grenser er forøvrig en anakroisme som tilhører en annen tid, historiens marsj er ustoppelig her, å eliminere… Read more »

Gaudius
5 years ago

Voodoo-king skrev: “Det vil også utvilsomt være et gode om ekstrem sosialismen som gjennomsyrer hele den norske kulturen utvannes av konservativ islam i langt større grad enn den allerede har blitt gjort.”
Hæ?? Norsk sosialisme er ille, men konservativ Islam er 10 ganger verre!

Voodoo-king
Voodoo-king
5 years ago

Vel, hva er værst, å ikke kunne tegne muhammed, eller å bli frastjålet over 70% av den produktive energien om en velger å være økonomisk aktiv?

I Saudi Arabia er inntektskatten 0%

I norge er den som kjent mye høyere..

Norsk sosialisme har lite å tilby alle some ikke ønsker å leve i avhengighet eller delta i kollektivistiske ordninger.

Gaudius
5 years ago

Isolert sett er det bra at inntektsskatten i SA er null (pga. deres store oljeforekomster, selvsagt). Det er imidlertid ikke bare forbudt å tegne profeten. Det er uhyrlige straffer som pisking og langvarige fengselsstraffer for å “fornærme” Islam. Utro kvinner blir pisket. I Iran kan man få 99 piskeslag for å ha håndhilst på en person av motsatt kjønn. http://www.nettavisen.no/nyheter/handhilste-pa-en-mann-i-sverige—dmt-til-99-piskeslag/3423152556.html Hva som skjer med homofile, er vel opplagt. Nei, norsk sosialisme (eller rettere sagt sosialdemokrati) er nok bare “barnehagen” i forhold til konservativ Islam (hva som er forskjellen på konservativ radikal Islam er ikke så lett å se).

Voodoo-king
Voodoo-king
5 years ago

Vel det er jo bare å følge guds vilje så slipper man straff for å være ulydig, norge straffer jo også alle som ikke underkaster seg det norske skattesystemet ganske hardt, noen foretrekker vel en gud fremfor en annen..

Verdt å lese fra Liberalerens arkiv