Ukategorisert

Oppgaven er umulig for politikerne

Politikere som forsvarer dagens spillpolitikk, og dem er det mange av, har tapt krigen mot de internasjonale aktørene som ønsker at vi skal sette penger på ulike typer spill og veddemål via internett.

Politikerne har vedtatt at utvalgte norske aktører skal ha monopol. Monopolet er dødt, eller det er avlivet for lengst av internasjonale selskap og ikke minst av tipperne.

Det beste ville vært om Stortinget vedtok like konkurransevilkår mellom alle aktørene som tilbyr spill. Staten kan, sikkert til protester fra Liberaleren, fortsatt eie Norsk Tipping, men selskapet bør få offisiell konkurranse fra andre aktører i markedet. Konkurransen er der allerede og slik har det vært i mange år. Ny spillpolitikk kan organiseres på ulike måter, men vi ønsker den naturlig nok så liberal som mulig.

Liberalerens redaksjon mottok i dag et godt, men uvanlig tilbud fra en aktør:

–Legger du et singelspill for minst 100 kr på Norge – Ungarn med en odds på 1.50 eller mer, får du én måned gratis med TVNorge Dplay som gir deg tilgang på alt innhold og ikke minst samtlige kamper som spilles i EM-playoffen, står det skrevet i e-posten vi mottok.

Hvordan skal politikerne kunne stille opp mot dette? En håpløs oppgave for norske myndigheter!

Dplay er SBS Discovery. Gjennom dette nettstedet får brukerne tilgang på alt fra direktesendt sport til TV Norges 71° nord.

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer