Notiser

Terrorhendelsene i Paris

Norsk politi er i en forhøyet beredskapssituasjon, ifølge en pressemelding fra PST.

Pressemeldingen ble lagt ut onsdag kveld.

5 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Jorg Aadahl
6 years ago

Kanskje på tide å spre litt opplysning om hva som ser ut til å drive i alle fall de verste selvmordsbomberne: Det er bare oppspinn at ivrige, sultne jomfruer venter på dere hinsides som belønning for å drepe uskyldige mennesker! For den saks skyld er hele Koranen bare oppspinn, mens Allah bare var en av mange, oppdiktede ørkenånder, før Muhammed fikk den genial idé å forfremme ham til guddommelighet. Faller dere virkelig for slikt tøv? Da må dere være mer enn trang i nøtta! Snakker om overtro! Voks opp, gutter, og gjør litt nytte for dere i samfunnet!

Jorg Aadahl
6 years ago

Du hra tydeligvis ikke lest Koranen, hvor det klart oppfordres til å drepe alle oss vantro! Absolutt ingen tvil om det, – en sentral del av islam. Heldigvis følger de fleste muslimer ikke sin religion, – men dessverre er det altfor mange som gjør det! I tillegg til Koranen, les også Ayaan Hirsi Ali’s siste bok: «Heretic – Why Islam Needs a Reformation Now». Hun vet hva hun snakker og skriver om, oppdratt som «rettroende» muslim, som utviklet seg til krystallklar ateist da hun vokste opp og forstod.

Gaudius
6 years ago

Dette med at Koranen oppfordrer til å drepe alle vantro, er en tolkning som jeg tror de fleste muslimer ikke deler, selv ikke det salafistiske Islamnet: http://www.islamnet.no/misoppfatninger/misopp1/1950-sier-koranen-at-muslimer-skal-drepe-alle-ikke-muslimer.html
Men det er klart at Koranen også KAN tolkes dithen at alle vantro bør drepes (det gjør sannsynligvis IS), og derfor er det skummelt. Når «Allah» skrev Koranen burde han ha presisert dette nøye for å unngå misforståelser – som allmektig og allvitende burde han ha kunnet forutse dette (ikke noe sterkt argument for Allahs eksistens akkurat).

Jorg Aadahl
6 years ago

Her er det ikke snakk om misforståelse! Koranen oppfordrer ikke bare klart og tydelig flere steder at de vantro skal drepes, men at det er en rettroende muslims plikt dersom han har anledning. Ikke la skamfulle muslimer bortforklare Koranens fakta! Jeg holder meg til N.J.Daywood’s offisielle oversettelse: «The Koran», utgitt av Penguin Classics, første publisert i 1956, senere opptrykt mange ganger.Surra 8:12 er kun ett av mange eksempler og neppe noe å ta feil av. Men, surra-listingen i den norske oversettelsen avviker noe fra Dawood’s. En annen opplagt sak er at Allah er oppdiktet, – selvsagt, som alle andre guder… Read more »

Fra arkivet