Ukategorisert

Atle Simonsen om poker

FpU-leder minner om et veldig unødvendig forbud som heldigvis er historie.

Det korte Facebook-innlegget fra FpU-lederen kom etter at Felix Stephensen ble NM-mester i poker tirsdag kveld.

–Gratulerer til første Norgesmester i Poker på norsk jord! Tenk at dette var forbudt for bare litt mer enn ett år siden. Motstanderne mente poker var et lykkespill og derfor måtte være forbudt. Storfavoritten vant over 2000 spillere. I rest my case, skriver Atle Simonsen på Facebook.com.

Store deler av det politiske miljøet har støttet politikken som kriminaliserte pokerspillere. Så sent som i 2013 sa Høyres landsmøte nei til et forslag om å oppheve forbudet. Dette vedtaket ble altså gjort for to og et halvt år siden. Utrolig ja, helt utrolig!

Mest lest

Arrangementer