Ukategorisert

Større skatteregning andre måneder

Dersom du benytter deg av ordningen med halv skatt i november eller desember er skattebelastningen høyere resten av året for å få penger til jul.

Desember er på mange måter en flott måned. Vi har mer penger på grunn av ordningen med halv skatt, det er stor aktivitet i næringslivet og mange butikker har utvidede åpningstider. Til og med søndagshandel er akseptert i førjulstiden. Mange liberalister elsker måneden vi går inn i, noe blant annet FpU har markert.

For ordens skyld; politikerne er ikke snille mot oss fordi det er jul. Halv skatt i desember gir høyere skatteregning andre måneder!

Tenk om halv skatt virkelig var halv skatt! Det ville gitt frihet det!

Comments are closed.

Verdt å lese fra Liberalerens arkiv

  • Bærekraftsmålene – klima som den store samlende sak?Bærekraftsmålene – klima som den store samlende sak?
    Klima og miljø er del av bærekraftsmålene. Hvordan skal dette samle menneskeheten? Og hvordan var det nå med rettsstaten? Siste og fjerde del av en artikkelserie om bærekraftsmålene – med en oppsummering.
  • Bærekraftsmålene – rett til gratis helsestell?Bærekraftsmålene – rett til gratis helsestell?
    Bærekraftsmålene har vært omstridt i samfunnsdebatten. Hva er disse målene? Bør all form for fattigdom avskaffes? Hva med sult? Og hvordan er dette med helsetjenester? Første del i en artikkelserie på fire om FNs bærekraftsmål.
  • Myten om Says lovMyten om Says lov
    Ingen seriøse frimarkedstilhengere tror på Says lov – at tilbudet skaper sin egen etterspørsel og at overproduksjon derfor er umulig. Ikke engang Say trodde på Says lov.