Ukategorisert

Norge til salgs

Mye var kjent på forhånd om mafia og kyniske bakmenn. Likevel blir dokumentaren Norge til salgs et sterkt program og forhåpentligvis et viktig bidrag i debatten om flyktningestrømmen som helt sikkert kommer på nytt til Norge en gang i fremtiden.

At mange mennesker ønsker bedre liv for seg selv og sin familie betyr med dagens politikk stor etterspørsel etter hjelp fra bakmenn og mafialignende organisasjoner. Stor etterspørsel gir en pengeflom av dimensjoner til aktører som utnytter mennesker som søker lykke. Kadafi Zaman skildrer ikke alle historiene i dokumentaren, men han og teamet skildrer nok til at dokumentaren blir en sterk fortelling om en industri vi mer enn gjerne skulle vært foruten.

Dokumentaren har fått navnet «Norge til salgs», men kunne blitt kalt «Europa til salgs» eller «Fortellingen om svært kyniske mennesker».

Dokumentaren ble sendt på TV2 onsdag kveld. Programmet er tilgjengelig på TV2 Sumo. Gikk du glipp av TV-sendingen, bruk betalingstjenesten. Norge til salgs er et program en stor del av befolkningen bør se.

Les også: Innvandring – for et bedre liv, publisert mange år før vinterens strøm av mennesker til Norge.

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer