Ukategorisert

Statlige selskap gjør mye for å knytte bånd til befolkningen

Norsk Tipping er eksempel på et statlig selskap som bruker ulike virkemidler for at selskapets tilbud skal være godt likt i befolkningen.

Ettersom staten eier Norsk Tipping får selskapets styre utvidet muligheter til å knytte bånd til befolkningen.

Nå har Norsk Tipping lansert Drømmetanken. Det er et tilbud der Norsk Tipping sammen med samarbeidspartnere gir lag, foreninger og andre muligheter til å vinne opplevelser hver måned.

Personer som er engasjert idrettslag eller foreninger kan besøke Drømmetanken på Norsk Tippings nettsted. Der kan medlemmer og tillitsmenn søke om å vinne drømmer for eget lag, klubb eller forening. Det skal altså være mulig å vinne minner for livet gjennom Drømmetanken.

Alt dette i regi av staten, mens det politiske flertallet gjør det de kan for å hindre private selskap tilgang i det norske markedet. Sånn er den norske staten og en betydelig del av befolkningen velsigner proteksjonismen.

Comments are closed.

Fra arkivet

 • Bærekraftsmålene – rett til gratis skole?Bærekraftsmålene – rett til gratis skole?
  Hva skal man ha krav på av skolegang? Og likestilling, det er vel alle for? Rent vann og energi bør vel alle også kunne få? Del 2 av en artikkelserie på fire om bærekraftsmålene.
 • Med en klype saltMed en klype salt
  Hva måler man egentlig når man måler fattigdom på den måten som gjøres i Norge?
 • FrPs ruspolitiske dobbelstandardFrPs ruspolitiske dobbelstandard
  FrP og KrF står i veien for regjeringens varslede rusreform. At et kristent avholdsparti sitter på bakbena må man forvente. FrPs motstand mot avkriminalisering er vanskeligere å akseptere.
 • Hvor mange innvandrere skal Norge ta imot?Hvor mange innvandrere skal Norge ta imot?
  Dette er et merkelig spørsmål som alle liberalere bør avfeie. Vi bør stille bedre spørsmål!
 • Åpent sår i 25 årÅpent sår i 25 år
  Blitz-miljøet er en demokratisk vits.
 • 26 år med EU26 år med EU
  I november 1993 tok Maastricht-avtalen effekt og EU ble grunnlagt. Avtalen la til rette felles regler for økonomiene i Vest-Europa med en felles valuta.
 • Bærekraftsmålene – rett til gratis helsestell?Bærekraftsmålene – rett til gratis helsestell?
  Bærekraftsmålene har vært omstridt i samfunnsdebatten. Hva er disse målene? Bør all form for fattigdom avskaffes? Hva med sult? Og hvordan er dette med helsetjenester? Første del i en artikkelserie på fire om FNs bærekraftsmål.