Ukategorisert

Debatter om barnevern tar ofte av

Det er viktig å være kritisk til politikkområdet barnevern, men mange av kritikerne kan med fordel telle til ti før de inntar debatten.

Senterpartipolitiker Lise-Marie Sommerstad ble drapstruet etter et leserinnlegg om barnevern. I innlegget reagerte politikeren på at mange kommer med negative uttalelser om barnevernet.

Ettersom det er en del eksempler om dårlig arbeid fra ansatte i barnevernet, er det ikke rart mange mennesker reagerer hardt i debatter. I ordskiftet bør vi som er kritiske til systemet, passe eget språkbruk. Trusler og drapstrusler skal ikke være ingredienser i debatter om barnevernet.

Da leserinnlegget til Lise-Marie Sommerstad ble publisert, stengte Tønsberg Blad kommentarfeltet på grunn av gjentatte brudd på debattreglene. Som eier skal Tønsberg Blad sette grensen for ytringsfrihet på egen eiendom.

Les innlegget, signert av SP-politiker Lise-Marie Sommerstad.

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer