Ukategorisert

Oppgjør med motstanderne av industrilandbruk

Et veldig godt innlegg på Aftenposten.no der professor Birger Svihus kritiserer motstanderne av industrilandbruk.

Birger Svihus mener moderne landbruk er en suksess uten sidestykke. Han legger ikke skjul på at han synes bakstreverske ideer om «økologisk» og «naturlig» preger journalister, urbane intellektuelle og politikere. Vi har for eksempel en del av dem på Stortinget.

Les hele innlegget.

Birger Svihus er professor i ernæring ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet (NMBU). I disse dager kommer han ut med boken Spiselig, som er hans tredje bok. De to foregående bøkene omhandlet ernæring og fedme, ifølge Aftenpostens faktaboks.

Svihus har tidligere skapt debatt, blant annet ved å kritisere offentlige kostholdsråd

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer