Ukategorisert

Petter Uteligger brukt i spørretimen

Petter Uteligger, serien Liberaleren har anbefalt til leserne, ble nevnt i Stortingets spørretime onsdag formiddag.

Det var Torgeir Micaelsen (Ap) som brukte tv-serien slik at han kunne angripe helseminister Bent Høie (H). Som sosialdemokrat, altså bruk av skattefinansierte penger og politiske grep, har Micaelsen helt sikkert noen gode poeng. Utfordringen for han og andre politikere, er at så lenge narkotika er forbudt – vil det være en god del mennesker som lever slik det ble fremstilt på TV2 i serien Petter Uteligger.

Det vil alltid uansett regjering med nåværende stortingsflertall være mennesker som lever på gata i Oslo uten bolig, og med for lite mat og varme. Slik var det under den rødgrønne regjeringen og slik er det med Høyre/FrP i regjeringskontorene.

Ja til ny ruspolitikk!

Mest lest

Arrangementer