Ukategorisert

En milepæl for Liberalistene

Partiet Liberalistene har nå tusen medlemmer. Eller ettersom partiet opplever kraftig vekst i antall medlemmer, kan tallet i løpet av timer eller få dager være godt over tusen.

15 måneder etter oppstarten har partiet nådd det magiske tallet 1000 i medlemsregisteret.

–Gratulerer og takk til alle som har bidratt, støttet partiet, hatt tro på ideen om mer frihet og turt å ta skrittet før alle andre. Å være mange gir en ikke rett, men vi har motbevist de som har sagt at det ikke finnes mennesker i Norge som ønsker konsekvent liberalisme, frihet og ansvar, skriver partileder Arnt Rune Flekstad på Facebook.com.

–Det handler om å synliggjøre det motsatte. Å vise de andre prinsippløse partier at vi både er og vi er en anselig gruppe. Få de til å få lyst på våre stemmer, våre velgere og dermed forsøke gradvis å tilnærme seg vår politikk for å kapre dem. Det er slik man oppnår samfunnsendring raskt uten å måtte ha flertall i Stortinget, skriver Flekstad.

Siden nyttår har partiet fått 170 nye medlemmer. Det er mye, det er en kraftig vekst på vel én måned.

Arbeiderpartiet hadde ved årsskiftet 57 602 medlemmer. Ja mange flere enn Liberalistene, men samtidig viser Arbeiderpartiets tall at Liberalistene ikke lengre er en knøtt i det politiske spillet målt i antall betalende medlemmer.

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer