Ukategorisert

Produktivitetskommisjonens rapporter skal på høring

Det blir debatt om rapportene fra Produktivitetskommisjonen, en debatt om velferdssamfunnet.

Finansminister Siv Jensen (FrP) har i dag mottatt Produktivitetskommisjonens andre rapport. På Regjeringen.no sier finansministeren i en pressemelding, at rapporten blir sendt ut på høring. Det er en høringsrunde som bør skape debatt, for dette handler om fremtiden.

Produktivitetskommisjonen har vært ledet av professor i samfunnsøkonomi ved NTNU, Jørn Rattsø. Kommisjonen hatt en åpen arbeidsform, med seminar. Kommisjonen har også invitert forskere og fagpersoner på ulike felt for å belyse utviklingstrekk og utfordringer knyttet til produktivitetsutviklingen. På kommisjonens nettsted er det lagt ut mye informasjon om arbeidet.

Les innlegget til Siv Jensen, på Regjeringen.no.

Tags:

Mest lest

Arrangementer