Ukategorisert

Spillpolitikken på Debatten

Debatten i kveld, torsdag 11. februar klokken 21:30, handler om den norske spillpolitikken.

Det blir ingen deltakere på Debatten som ønsker et marked uten reguleringer slik Liberaleren egentlig ønsker. Det blir likevel debatt mellom liberalere og formyndere.

FpU-formann Atle Simonsen skal delta. Det betyr at liberalister i alle fall får én deltaker vi kan heie på.

–I kveld skal jeg på Debatten for å argumentere for å skrote Norsk Tipping sitt spillmonopol. Internett har ikke landegrenser og nordmenn spiller mye i utlandet. Jeg vil ha en lisensordning som tillater utenlandske selskaper å drive i Norge i stedet for utenfor Norge, skriver Atle Simonsen på Facebook.com.

Simonsen legger til at en lisensordning kan gi 300 millioner kroner ekstra til norsk idrett og frivillighet. Riktig nok med et spørsmålstegn bak summen. Det er dette systemet de største internasjonale selskapene ønsker.

Mest lest

Arrangementer