Notiser

Hvorfor ikke et tredje kjønn, Høie?

Anna Serafima Svendsen Kvam, talspeson for Grønn Ungdom, mener en tredje kjønnskategori vil være et viktig skritt på veien for å anerkjenne og tolerere som samfunn at ikke alle definerer seg som kvinner eller menn, ifølge et innlegg som er på trykk på Dagbladet.no.

2 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Tor
Tor
6 years ago

«20 prosent av klodens befolkning kan i dag velge et tredje juridisk kjønn i sine ID-papirer, men ikke Norge.»

20 prosent befolkning betyr ikke nødvendigvis 20 prosent av landene.

andy
andy
6 years ago

«…mener en tredje kjønnskategori vil være et viktig skritt på veien for å anerkjenne og tolerere som samfunn at ikke alle definerer seg som kvinner eller menn…» Jaja, det jeg savner er en rimelig forklaring på hvorfor det er viktig å selv definere sitt eget kjønn. For all del, jeg forstår at enkelte føler at de er født med feil kjønn, men jeg forstår ikke hvorfor storsamfunnet på død og liv skal måtte tilpasses hver enkelt individs følelsesliv. Akseptér at det står noe i fødselsattesten, og lev slik du føler er riktig for deg, men ikke forvent at alle andre… Read more »

Fra arkivet