Ukategorisert

Mer Åsted Norge på TV2

Det blir mer av Åsted Norge. TV2 har bestilt to nye sesonger, ifølge Journalisten.no.

De siste åtte mandagene har TV2 sendt programmet Åsted Norge. I krimprogrammet har seerne fått innblikk i saker politiet sliter med, men vi har også fått vite om gjennombrudd i kriminalsaker.

I snitt har Åsted Norge hatt 571 000 seere.

Forsvarsadvokat John Christian Elden, tidligere politileder Hanne Kristin Rohde, krimjournalist Jens Christian Nørve, tidligere Kripos-etterforsker Asbjørn Hansen og politibetjent Morten Drægni har vært den faste gjengen i studioet under sendingene.

I tillegg til kriminalsaker har det vært meningsutvekslinger om problemstillinger som bør være interessante for de aller fleste, blant annet om personvern. Forsvarsadvokat og Høyre-politiker John Christian Elden, har i sesong én alltid inntatt det liberale ståstedet i ordskiftet i studioet.

Det blir mer Åsted Norge på TV2. Neste sesong kommer på en skjerm i nærheten av deg til høsten.

Mest lest

Arrangementer