Ukategorisert

Nordby Lunde viser vei

En del av debatten stortingsrepresentant Heidi Nordby Lunde (H) har skapt etter tirsdagens terroraksjoner, finnes på Liberalerens Facebook-sider.

Debatt er flott! Samtidig er det bra at hodet er kaldt, og at vi er rasjonelle. Liberalere har et stort ansvar i debatten for å forsvare den liberale rettsstaten.

Tirsdag kveld postet Heidi Nordby Lunde en tekst på egen Facebook-profil:
–Vår største trussel er vår respons. Det er våre politiske vedtak i kjølvannet av terrorhandlinger som er den ekte testen på vårt liberale demokrati som alle mener dette er et angrep mot. De som er høylytt mot islamistene er de første til å undergrave det de påstår å verne. Nå skal vi være veldig ettertenksomme folkens. Bare fordi de går i uniform og har ‘erfaringer’ så betyr det ikke at de har rett. Europa brenner. Ikke bær ved til flammen, skrev Heidi Nordby Lunde.

Oppdateringen fra stortingsrepresentanten får mange hyggelige tilbakemeldinger, men noen lesere er skeptiske.

–Beklager, men dette virker rimelig naivt. Nå har vi i lang tid holdt på dette resonnementet, og vi ser resultatet. Om vi fortsetter å gjøre det samme, så må vi forvente mer av det samme resultatet. Skal det bli en endring, så må det gjøres noe nytt. Hvorfor i all verden skal man forvente en endring om man ikke gjør noe nytt? Vi trenger nå politikere som er handlekraftige. Det er ikke greit å sitte stille og tro at ikke angrep vil skje igjen, skriver én av nettbrukerne i ordskiftet.

Vi er tøffe nok til å tåle testen, ikke sant? Stortingsrepresentant Heidi Nordby Lunde er det i alle fall!

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer