Ukategorisert

Ny kurs?

Man skal være veldig tilhenger av regjeringspartiene eller skikkelig sympatisør av de rødgrønne, for å dele argumentasjonen om ny kurs for Norge i inneværende valgperiode.

I en uttalelse fra landsmøtet i Høyre, ble det vedtatt følgende: «Stortingsvalget 2013 ga en historisk sterk seier for de borgerlige partiene Høyre, Fremskrittspartiet, Kristelig Folkeparti og Venstre. Partiene har i felleskap gitt landet en ny regjering og en ny politisk Kurs».

Ja Norge fikk ny regjering, en regjering bestående av Høyre og FrP, men den politiske kursen fra nåværende regjering ligner veldig på seilingsmønsteret til Jens Stoltenberg & co. I norsk politikk er det veldig små forskjeller mellom de største partiene, og det bør Høyres landsmøte vite.

For øvrig ønsker Høyres landsmøte et bredest mulig borgerlig flertall, ifølge uttalelsen. Det betyr at partiet viderefører kjærligheten til Kristelig Folkeparti med de ulempene dette gir.

Mest lest

Arrangementer